• Topp_Tau

  • Topp_Traer

  • Topp_Bark

  • Topp_Lyng

Frokost

I dag var det opp grytidlig og frokost klokka sju. Speiderne skulle avgårde på dagstur til Preikestolen og bussen, den gikk tidlig. Niste måtte smøres og sekk måtte pakkes. Ikke noe mindre tendens til "morratryne" hos lederne, snarere tvert i mot.

Mens resten var på tur hold småbarnsforeldrene fortet og dro på shopping til nærmeste kjøpesenter.

Det var meld drittvær, men regnet hold seg unna helt til turgåerne var tilbake på leirområdet og de kunne til og med melde om sol på "toppen". Maks flaks.

 

 

 

 Turen opp og ned Preikestolen gikk strålende og vi kommer hjem til Oslo igjen med samme antallet barn som vi dro med. Puh ;-)

 

Middagslaging

Etter freske fiskekaker og litt sløving i teltet ble det leirbål med våre danske venner, og naboer, Svenstrup KFUM. Det er det første ordentlige leirbålet vi hr fått tid til på
denne leiren og det var på tide. Noen språkbarrierer mellom speiderne, men slikt løses enkelt og de hadde deg gøy helt til leggetid. Litt yr i lufta og kaldt sur vind la en liten demper for leirbålskosen, men vi tar det gjen i morgen kveld - da er det meld kremvær.

Alle er i seng og det er stille på Stavanger2013. I et telt bland massen lyser det fra en laptop og det er på tide å runde av dagens blogg med å si takk for i dag.

 

 

 

Stolen1Stolen2