• Topp_Tau

  • Topp_Traer

  • Topp_Bark

  • Topp_Lyng

Piratbukta 2015

Her kommer endelig litt informasjon fra leirkomitèen :-D

 

"Aaaarg sjip o hoi alle sjømenn nå blir dere pirater på årets sommerleir!" 

Vi ønsker velkommen til det nye året og med det en invitasjon til årets kretsleir på Tredalen leirsted på Hvaler. Leieren vil vare fra 27 juni til 4 juli, og temaet på leierne vil være pirat og sjørøver leir. Programmet vil bestå av pirattokt (haike), skattejakt, markedsdag og mye mer moro.
Vi har planlagt en kort arbeidsleir i forkant og i ettertid av leiren så hvis noen ønsker å hjelpe til med denne er det bare å melde seg.
Det vil også være roverleir under selve leiren med eget opplegg for rovere, der roverlag på 3-5 kan still til 5 kamp og hjelpe til litt under leiren.
Det kommer mer informasjon både på leierens egen hjemmeside og facebook sidene.

Vi har et par forehåndsoppgaver før leiren der en av dem er at hver patrulje som melder seg på både speiderne og roverne, skal ha med seg et eget flagg til flaggrov, dette er så gruppens flagg ikke skal bli tatt.

Sang - vi trenger en leirsang og de som ønsker å sende inn bidrag eller ønsker litt mer info før de vil skrive en sang 

Kanonballturnering - Det vil være turnering for speiderne og for rovere mot ledere gjennom leiruken, så her er det bare å begynne å trene.

Kostymer - det blir ikke ekte piratleir uten litt effekter og her er det viktig at piraten i alle kommer frem. Vi har fått rabatt kode på Festmagasinet Standar på pirat ting, både kostymer effekter og sminke som dere vil få ved påmeldingen. 

Prisene på årets leir kommer på rundt 2000 kroner, eksakt pris vil komme snarest. (Det blir søsken pris og speiderledere får det litt rimligere)

Dette kommer til å være der sommerminnene skapes i bølgebruset mellom leirbål og aktiviteter! Påmeldingskjemaer kommer snart, så finn ut hvor mange av dere som kommer å blir med på Oslospeidernes kretsleir! 

Ahhharrr kom alle pirater og stjel alles beste sommer minner med oss!

Mer informasjon kommer ut etterhvert!