• Topp_Tau

  • Topp_Traer

  • Topp_Bark

  • Topp_Lyng

Stavanger 2013

Siste leirdag. Litt vemodig :-(  Knakende vær og skikkelig varmt. Typisk på en dag som det skal jobbes og slites litt igjen, men man kan da ikke klage.

Lederne og roverne fikk anledning til å sove lenge (de uten småbarn i allefall) og rapporten fra patruljefører på fjellet viste at de også sov litt lenge.  "Du, Marius, vi rekker ikke den bussen 10:30. Vi forsov oss, vi". Alt gikk i orden og bussen var så pass forsinket at de rakk den i siste liten. Litt slitne, men mest oppspillte ramla de inn på leirområdet og unne fortelle om en fin tur over fjellet. Stolte ledere :-)

BaeringEtter litt klesskift og shopping gjaldt det å få med deg finale-aktivitetene før middag, som var grilling. Etter middag var et riving som stod på planen. Alt som ble båret hit skal tilbake. Alt som er bygget skal rives. Du verden så fort uka gikk.

SisteMiddag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utvask

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Avsluttningssereminien ble et dødsbra arrangement med Erik Solbakken som konferansier. Konkurraser, humor og musikk. Kvelden ble avsluttet med en times lang konsert med Lidolido og masse fyrverkeri. 

Seremoni

 

Litt kveldskos rundt leirbålet på, mens vi brant litt materialer, ble det også tid til. De fleste var i seng før klokka to selvom tilbudet om "døgning" ble tilbudt.

SisteLeirbaal

Opp til vanlig tid i morgen (mulig vi unner oss e halv time lenger "shuteye") og så få utstyrt bort til containere. Bussen går 11:30 og alle gleder seg til å komme hjem selv om de gjerne kunne ønske leiren varte et par dager til.

Med dette slutter bloggen og godt er det - kun 25% strøm igjen på Mac´n nå. Takk for en fin tur.