• Topp_Tau

  • Topp_Traer

  • Topp_Bark

  • Topp_Lyng

Stavanger 2013

Hipp hurra. Marius har bursdag!Resultat

I dag var det aktiviter rund om i gruppene på leiren, i to økter. Vi fikk speidere fra Sverige og trønderlag til oss for å lage makramé-armbånd og våre speider var hos en trøndergrppe og hos 1. Jevnaker i en annen underleir. De fikk laget seg egne skjerfknuter (tyrkerknop) og et speiderskjerf i batikk. Middagen var wraps og det gikk rett hjem, selv om det er mye å kutte opp i forkant. 

 

 

 

 

 

 

DiscoDet har vært portalkonk. for Oslospeiderne i dag og vår 70-talls diskoportal kom på 3. plass, godt hjulpet av Bee Gees og tidsriktig dans i det juryen dukket opp. Etter at speiderne hadde løpt litt rundt på kveldsaktiviteter rundt om på leiren hadde vi danskene over på leirbål igjen. Det ble dansk/norsk mesterskap i speiding og vi fikk brøla fra oss med noen speiderrop og sanger. Kjempemorro.

Speiderne er blitt briefet om haiken i morgen og har pakket sekken klar. Ruta går over fjellet og er ca 15 km. De får en spektakulær utsikt på vei over og ikke minst en fin opplevelse. Stemningen er litt lunken for haik nå i forkant, men det er fordi de "må gå såååå langt". De glemmer det fort når de oppdager hvor godt det er å slippe maset til lederne ett helt døgn... Sikkerheten er selvfølgelig ivaretatt og det er ingen faremomenter på veien ;-)

 

 

 

Marius har feiret tjuetrettenårsdagen sin og det har blitt sang, kake og gaver. Været har Kakeogså vært knall med skyfri himmel, men en del vind.

 

Leiren