• Topp_Tau

  • Topp_Traer

  • Topp_Bark

  • Topp_Lyng

Stavanger 2013

Raje

Dagen startet litt sent da mange var slitne etter gårsdagen og vi manglet flaggstang, så ingen flaggheis. Opp klokken 09:00, frokost og videre bygging. Vi har så å si klart å bygge oss ferdig i dag og det er kjempemessig: Dusj, kjøkken, portal og søppelstativ. Mer matriale måtte selvfølgelig til, så vi slapp ikke unna bæring i dag heller.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dusj

Etter litt arbeid var det Scouts Own på hovedscenen med musikalske innslag og kloke ord. Nora Foss al-Jabri var trekkplasteret og hun kan virkelig synge!

Videre bygging etter Scouts Ownen og helt på tampen måtte vi sende Sander opp i portalen for å feste noe tau. Spretten type.

Middagen i dag ble foliegrillet laks med masse digg i. Speiderne og lederne lager mat hver for seg på leir. På den måten lærer speiderne ikke bare matlaging, men også kjøkkenhygiene og mengdebedømming.  Alle ble kjempefornøyd med resultatet Cool

Gruppas yngste deltager, Mille, har også tatt sine første skritt i dag og maser stadig om is.

Nå har mørkret senket seg over leirområdet og alle er i seng. Vi håper på en solrik dag i morgen for dagen i dag har vært heller sur og overskyet.

 

Sander

Mille